Naruto Zone Romania


 
PortalAcasaFAQCautareGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi|

Tehnici

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
DeMo
Akatsuki Itachi
avatar


Rank: Akatsuki Itachi
Ryo : 414
Varsta : 23
Misiuni complete : 0
MesajSubiect: Tehnici Vin Aug 02, 2013 9:46 am

Tehnici

Tehnicile din RPG pot fi inventate sau pot fi luate din Naruto. Inafara de tehnicile care sunt specifice clanurilor originale, puteti sa aveti orice tehnica. Ca sa obtii o tehnica aprobata va trebui sa respecti niste pasi. Pentru inceput trebuie sa iti alegi o tehnica. Dupa aceea te duci pe Terenul de antrenament (sau alta locatie) si te antrenezi. Antrenamentul trebuie scris, pas cu pas, de la prima nereusita pana la rezultatul final, fara o limita exacta de timp. Acest antrenament trebuie sa aiba un minim de randuri (Scrie in tabeeeel) . Dupa ce ai terminat antrenamentul, adica dupa ce personajul tau reuseste sa faca tehnica aleasa, o poti trece pe lista ta, care se afla la: Fise personale – Tehnici.Maximul de tehnici care pot fi invata pe zi este de 3

Punctele chakra


Fiecare membru, in functie de rankul sau, are o anumita cantitate de chakra disponibila.

Academie: 100p; Genin: 120p; Chuunin: 140p; Jonin: 160p; ANBU: 180p;


Nu se permite chakra suplimentara de la "bestiile inchise in playeri". Nope, nici o discutie! Asta ti.e rankul, atata chakra ai. Senjutsu Chakra este permisa, dar pentru asta trebuie un antrenament pe masura. Daca personajele din Naruto au stat luni/ani sa o dezvolte, nu va asteptati ca voi in 30-50 randuri sa scapati.

De asemenea, fiecare tehnica consuma o anumita cantitate de energie, in functie de rankul ei. In momentul in care playerul foloseste acea tehnica, i se scade chakra. Cand chakra ajunge la 0 ~ lesina/moare (depinde de efort). Cu fiecare post se va adauga la chakra 5 puncte (se regenereaza) pana cand ajunge la valoarea maxim. Deci si prin urmare, scoateti.va calculatoarele ca aveti de facut adunari si scaderi ^^.
{5%/post dacă stai degeaba și nu folosești nici o tehnica sau altceva care să consume energie, când folosești ceva care consumă energie, nu ți se mai regenerează în acel post, poți alerga sau așa ceva, însă nu abuziv, altfel nu se regenerează, ca un exemplul: alerg 20 de metrii către adversar în același post}

In tabelul de jos vedeti fiecare categorie de tehnici care puncte consuma.

Tehnicile sunt impartite in 6 categorii:


RankAcademie Genin Chunin Jounin ANBU
1. E-rank 15 randuri 5 puncte 15 randuri 15 randuri 15 randuri 15 randuri
2. D-rank x 15 randuri 15 randuri 15 randuri 15 randuri
3. C-rank   x 25-30 randuri 2 tehnici 15 randuri 15 randuri 15 randuri
4. B-rank x 30-40 randuri 25-30 randuri 2 tehnici 15 randuri 15 randuri
5. A-rank x x 40-50 randuri 25-30 randuri 2 tehnici 15 randuri
6. S-rank x 50-60 randuri 3 tehnici 35-40 randuri 35-40 randuri 35-40 randuri

*Nota: unde scrie "o tehnica" sau "2 tehnici" sa stiti ca acela e maximul de tehnici de acel rank care il poti avea la gradul respectiv. Daca nu apare un nr de tehnici inseamna ca numarul lor e infinit*

Tehnicile de rank S sunt cele inventate de un personaj si in general sunt avansate. Punctele chakra consumate nu pot fi estimate la un numar fix. Fiecare tehnica de rank S difera, de aceea playerul trebuie sa estimeze singur cam cat consuma tehnica respectiva.

Tehnicile sau abilitățile de dematerializare pot fi făcute doar de la rank Chunnin în sus pe propriul element. Antrenamentul trebuie să aibă aproximativ 50 de rânduri. În caz că aveți mai multe elemente, puteți să învățați să învățați să vă dematerializați în toate elementele (50 rânduri/element), însă în luptă veți putea folosi doar două elemente în care să vă dematerializați.
Durata dematerializării:
1. Aer : 12 posturi durata, 22 posturi reîncărcare.
2. Apă : 15 posturi durata, 25 posturi reîncărcare.
3. Pământ : 20 posturi durata, 30 posturi reîncărcare.
4. Foc : 7 posturi durata, 17 posturi reîncărcare.
5. Fulger : 5 posturi durata, 15 posturi reîncărcare.
( durata și reîncărcarea au fost alese după compatibilitatea omului cu acel element )
La rankul de Jonnin vă veți putea dematerializa în ceva la alegere dacă țineți așa mult, însă nu va mai putea fi schimbată alegerea. Mențiune: chiar dacă învățați să vă dematerializați în altceva, limita va fi tot de maxim 2 dematerializări/luptă.
Pentru un antrenament de 500 de cuvinte, durata de acțiune se mărește cu un post și durata de reîncărcare scade cu unul la un singur element. Aveți voie să faceți maxim 5 antrenamente/element. Nu se aplică și la tehnica random care o veți alege.
Nu veți putea să folosiți mai mult de 6 ori în total dematerializarea într-o luptă.
Dematerializările costă 10 puncte de energie la activare și 3 puncte/menținere.
Tehnicile trebuiesc învățate, nu te dematerializezi tu în fulger și poți face un miliard de mâini de fulger care îți dau peste obraz. Doar te dematerializezi și nimic fizic nu te poate atinge decât dacă are o abilitate pe baza asta.
De asemenea, pentru a vă putea transforma în mai multe stări de agregare, trebuie să faceți un antrenament de 300 de cuvinte/stare de agregare. Când învățați tehnica/abilitatea aveți dreptul doar la o singură stare de agregare, nu și mai multe. (nu se aplică la tehnica random, unde aveți disponibile toate stările de agregare)

Kekkei genkaiurile si abiliatatile unice (cele ale clanurilor) nu au rank, asa ca, in momentul in care va creati o tehnica, trebuie sa apreciati voi cate puncte ar putea consuma ea. Abilitatile unice sunt catalogate ca fiind "Ascunse" si se transmit doar din generatie in generatie, cu alte cuvinte, abilitatile unice sunt abilitatile clanului. Acestea pot fi realizate doar de
membrii clanului respectiv.


Kekkei Genkai


Spoiler:
 


Despre elemente

Spoiler:
 

Tehnicile inventate de voi apartin automat rankului S, asta doar daca nu sunt mostenite (ale clanului).  Cand personajul vostru concepe o tehnica trebuie as luati in vedere urmatoarele criterii care trebuie obligatoriu specificate:

Numele:
Existenta/Inventata:
Rank:
Tipul: (Ofensiva, Defensiva, de suplimentare)
Specializare:
Element:
Suprafata de actiune:
Durata:
Reincarcare:
Descriere:

*Specializarea:
- Ninjutsu
- Genjutsu
- Taijutsu
- Bukijutsu (tehnici cu arme)
- Fūinjutsu (tehnici sigilare)
- Kuchiyose (invocare)
- Medical ninjutsu
- Kugutsu (tehnici cu marionete)
- Senjutsu (tehnici Sage Mode)

Alte Categorii

Spoiler:
 


Sage Mode


Spoiler:
 

Lista cu tehnici cunoscute

E-Rank:
 

D-Rank:
 

C-Rank:
 

B-Rank:
 

A-Rank:
 

S-Rank:
 

Informatii in plus

Spoiler:
 
Sus In jos
http://narutozone-romania.forumz.ro

Tehnici

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto Zone Romania :: RPG Univers :: Inceput-ul in RPG :: Ajutor-